På bättringsvägen

On October 12, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag hoppas att förkylningen börjar vända nu. Jag var ner till Ican en kortis idag och det kändes helt ok. Däremot nu på kvällen känner jag mig sämre igen. Mår inte helt hundra någonstans känns det som. Men men… imorgon är en ny dag med nya möjligheter.

Jag ska till Stockholm imorgon på ett läkarbesök gällande min hy. Samma läkare som jag var till sist på Sophiahemmet. Det ska bli skönt att komma dit, då min hy inte har varit helt hundra sen behandlingen. Och just nu är jag svullen och röd igen… suck…

Godnattens!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>