Peppar peppar…

On October 17, 2011, in Allmänt, by Supermadde

… ta i trä!

Jag blir inte klok på min hud. Vi vet fortfarande inte den riktiga orsaken till den reaktion jag har haft och som jag till viss del fortfarande har är orsakad av. Detta tär på min energi och jag har lovat mig själv att enbart ta en ny morgon i taget. Peppar peppar så har faktiskt mina ögon blivit mycket bättre. Jag tvättar mig med mina ansiktsprodukter och jag avslutar med Fricotilen (en ögonkräm med lite kortison i) och det har hittills gett lite resultat. Iallafall känns det bättre.

Jag kommer att bli kallad till Hudkliniken igen i Uppsala där dem troligtvis ska göra en större utredning på mig. Jag hoppas verkligen att det kommer gå åt rätt håll nu – sakta men säkert. Men någonting är det ju som min hy har reagerat mot. Eller så är det något inuti mig som reagerar och svaret blir hudreaktionen. Nåväl, energikrävande är det.

Ibland är det tur att vi inte har andra val framför oss än att gå vidare.

Ett steg i taget.

En ny morgon i taget.

Och denna morgon kändes bra :-)

20111017-142445.jpg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>