Gräsänka…

On October 21, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Ikväll/inatt är jag gräsänka igen. Anders jobbar natt på Burger King om jag inte minns fel? Ja, någon snabbmatsrestaurang var det iallafall :-) Anders säger att när de sprutar sitt kem i köket, så rinner det MASSOR av fett ner. Fyy så äckligt!!

Min lilla tjej, eller, min största tjej av mina små tjejer (Cira alltså) åkte på en kyss av elstängslet till hingstarnas hage idag. Stackars lilla pluttan, hon yla så det hördes över hela åkern. Hon brukar ju ta sina små promenader här på gården och går gärna in i hästhagarna. Jag har förundrats över att hon inte har åkt på en smäll tidigare, men oftast har hon gått in i hagarna där hästarna inte går = ingen ström på. Och igår gick hon in i hingstarnas hage där elen var på, men av någon märklig anledning fick hon ingen smäll. Nåväl, nu har hon lärt sig att även dessa hagar innehåller obehaglig ström som gör ont att få på sig.
Jag är ingen barbarisk matte som tycker att det är bra att hon får en smäll, för tro mig, det gör ont i hjärtat att höra henne yla av smärta. Men däremot finns inget mer effektivt “det här gör jag aldrig om” – än när hon får en stöt av elen. Att jag säger “nej, där får du inte gå” är liksom inte lika effektivt :-)

Hon har fått sig en kvällspromenix, middag och nu ligger hon på golvet alldeles nöjd. Efter lite pussar och hårvård (behövs då hon fäller mycket just nu) så tror jag att hon är glada Cira igen :-) Och inatt kommer ju husse hem igen och han har utlovat extra många pussar till henne :-)

 

One Response to Gräsänka…

  1. hannah says:

    Men liten (stor) då. Det värsta som finns är nog att höra djur ha ont. Jag vet att jag har hört det men jag vet inte vilket djur det var och i vilket sammanhang för jag är verkligen expert på att förtränga sånt. HEMSKT är vad det är. Tur att hon mår bra iallafall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>