Mysbjörnen Cayenne

On October 22, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Cayenne är helt seriöst en av de mysigaste katterna jag har träffat. Hon är såå himla fin :-) Ligger/sitter jag i soffan, då ska hon alltid vara med och mysa. Sitter jag vid datorn så ska hon ligga i mitt knä. Och varje natt ligger vi “sked” tillsammans hon och jag. Hon ligger jämt bredvid vid kudden.

Tänk att kärleken till ett djur kan vara så himla stark. Om Cayennes två syskon hade levt – då skulle vi ha sålt alla missebebisar. Så “tack vare” att de tyvärr inte klarade sig så behöll vi Cayenne. Hade dem varit i livet hade vi missat denna lilla gosprinsessa :-)


 

One Response to Mysbjörnen Cayenne

  1. hannah says:

    Så mys, när jag var som sjukast och var tvungen att vila på dagarna runt 14 tiden så skulle zelda alltid ligga sked om klockan hann bli 14:30 blev hon nästan galen för hon ville ju ligga sked haha. Tyvärr har hon nästan slutat med det nu sen jag slutade vila mitt på dagen men ibland sätter hon igång motorn och då är den mystajm :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>