Hej mitt vinterland!

On November 9, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Det tog två timmar att åka hem idag, helt sjukt! Jag blir så irriterad på dessa människor som kör extremt nära när det är sånt dåligt väder. Fattar de inte att de är inne i mitt baksäte om jag bromsar hårt? Det enda man kan göra är att ha extra långt avstånd till framförvarande.

En del kör ju som om de har eld i baken och är inte rädda om sitt eller andras liv. Det gäller att köra klokt och tänka att man ska komma fram levande, då får det inte spela någon roll hur sakta man kör.

Det gick mestadels i 50km/h på motorvägen och på småvägarna här hemma var det läskigt att köra på flera ställen. Det hade snöat igen och ibland var det ett snötäcke på ca 30-40 cm högt.

Det ska bli spännande att se hur vädret är imorgon, om det ens går att köra. De sa på webben att de som inte MÅSTE ge sig iväg, så ska man inte göra det. Men jag ska på ett hembesök imorgon som jag verkligen vill åka på, så jag vill verkligen att det ska vara plogat och fint imorgon.

Anders har kört med Thereses fyrhjuling ikväll och plogat, tror att han tyckte det var grymt kul – förena nytta med nöje :-)

Tyvärr blev det ingen kväll hos familjen, då Elvis blivit magsjuk :-(

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>