Och så var det helg igen…

On February 25, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Goddagens på er!

Jag känner lite press på mig att skriva ett blogginlägg just nu. Världens finaste Sari hade skrivit så fint om mig i hennes blogg och tom länkat till mig, så jag känner att jag måste skriva nu bara för det. Hihi. Tack Sari så mycket för dina ord, de värmer gott i hjärteroten. Vi måste planera in när jag ska komma ner till er och hälsa på! Vi tar det till våren när SJ fungerar igen ;-)

Ikväll ska min lillasyster Elvira ha tjejkväll med två kompisar, så jag funderar på att starkt fly fältet :-) Jag har en del eventuella planer, så vi får se hur det blir med den saken. Annars tänker jag hålla mig på övervåningen och spela musik, så jag inte hör deras skrik när det blir läskiga skräckfilmsscener ;-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>