My Myself and I

On March 3, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Glöm inte den du är

Glöm inte vem du vill vara

Glöm inte att sätta dig själv i första rummet

Glöm inte att ditt liv i syvende och sist handlar om dig, att du ska må bra

Lev ditt liv och var lycklig


 

5 Responses to My Myself and I

  1. malin says:

    varför har du tagit bort din sida på fb??

  2. shiki says:

    Rätt att man inte ska glömma vem man är, och inte den man vill vara men att sätta sig själv först och främst är ett rätt egoistiskt tänkande som bara man själv bli glad av.

  3. Petter says:

    Ny gaddning? Man ska vara ödmjuk men inte naiv. Att sätta sig i främsta rummet är bara bra annars blir man omsprungen av någon annan som vill vara främst.
    Egoistisk är man först när man skiter i andra och inte respekterar andras åsikter eller rätt att få vara den man vill.
    Det är ett typiskt svenskt synsätt att inte skryta eller ta för sig. Men man ska inte vara elak. Ta för dig men på ett respektfull och ödmjukt sätt.

    Ha en bra kväll. Nu ska jag ner och klämma en kall en öl på krogen.

    • admin says:

      Hallå Petter

      Hoppas att ölen smakade bra. Ja, visst är det så. Man ska aldrig glömma bort sig själv och bara tänka på alla andra, tar man inte hand om sig själv så kan man inte ta hand om någon annan heller.

      Jag tror att du vet efter att ha följt min blogg väldigt länge – vet att jag om någon inte är egoistisk i den bemärkelsen att jag skiter i andra eller inte respekterar deras åsikter. Sen att man ibland tycker olika är en annan femmma. Men att värdesätta sig själv högt tycker jag är bra – man är sitt eget livs huvudperson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>