Underbart träningspass!

On March 30, 2011, in Träning och hälsa, by Supermadde

Imorse var jag och hade ett PT-pass tillsammans med Nikola. Jag blir alltid lika inspirerad och glatt peppad av honom och det känns verkligen superbra att träna med PT. Vilken enorm skillnad det gör!

Som alltid så träffas vi inne i PT-rummet och diskuterar veckan som gått, hur jag har tränat och hur jag tycker att det har gått. Idag mätte vi även mitt kroppsfett med hjälp av en applikation i Iphone. På grund av att jag bara har ett ben så går det ju inte att mäta kroppsfettet med den vanliga gym-vågen – då man behöver ha två ben. Så det kändes riktigt kul att Nikola hade hittat denna App så vi kunde få någon form av siffra på mig iallafall :-)

Nu när jag börjar få muskler så går jag ju inte ner i vikt på samma sätt, utan nu går jag ner i kroppsfett (tack och lov, haha) och då kan jag inte fokusera på vågen längre – utan känslan jag har i kroppen. Och jag känner verkligen att jag börjar bli stramare, både här och där och det är verkligen en grymt härlig känsla!

Idag så såg träningsupplägget ut såhär:

10 min uppvärmning på Crosstrainern i intervall träning
TREX – Knäböj, bröstpress, bicepscurl
“Draken” med hantlar
Atomic push ups
Yoga strech

Det var ett fantastiskt träningspass och jag hade såååå ont i mina underarmar, det kändes nästan som att jag skulle tappa mina händer. Haha! Jag längtar redan tills nästa vecka när vi ska köra igen :-)

Nehepp, nu ska jag ut på en kvällspromenad i den härliga vårkvällen. Härlig musik i telefonen med vägen framför min fot, det är livskvalitet det! :-)

 

2 Responses to Underbart träningspass!

 1. Petter says:

  Nu får jag lite ågren för att jag har slöat till med motionen. Låter som om du hade ett skönt träningspass. Mer muskler och mindre fett ger ju viktökning men muskler är som bekant bättre.

  Det är ett härligt väder ute ikväll. Lagom svalt och frisk luft. I alla fall hos mig :-)

  Kanske träffade du på någon kul människa eller djur på din kvällspromenix. Eller?

  • admin says:

   Det är ju så en del perioder i livet Petter, det går upp och ner. Jag hoppas att du kommer igång med träningen/motionen igen i och med att du mår bra av det. Det är bara att komma igen :-)

   Ja men precis, more muscles to the people! ;-)

   Njaa.. det blev en sån där kvällspromenix för att rensa ut huvudet. Jag hade en hel del att tänka på och som behövde få komma ut. Så en hel del bra musik och frisk luft fick räcka som “kul” under prommisen :-) Men du har så rätt, det var verkligen en fantastiskt vacker kväll!

   Berätta gärna när du kommer igång med träningen igen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>