Familjemys!

On April 30, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Tyvärr har jag inte tid att blogga så mycket som jag egentligen skulle vilja. Jag har mycket jag skulle vilja dela med mig av och livet liksom spritter i mig. Det är såå fantastiskt underbart att leva mina kära läsare!

Jag har hållt på och röjt i mitt rum idag. Det började med att vi sorterade ut alla saker som jag hämtade efter min separation och det kändes verkligen jätteskönt att gå igenom det mer grundligt. Vad vill jag slänga och vad vill jag ha kvar i framtiden. En riktigt härlig känsla att få lite mer struktur :-)

Att få struktur på mina ögonskuggor, smycken och alla andra girly-stuff var inte fel det heller :- )

Nu ska vi äta familjemiddag och bara mysa :-) Detta är verkligen ett gott recept för en lyckad Valborg, iallafall 2011!

20110430-203421.jpg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>