En ny dag…

On July 12, 2011, in Allmänt, Träning och hälsa, by Supermadde

… har jag fått i livet igen! Det känns fantastiskt :-)

Hur många av oss är det inte som en del stunder i livet (ganska ofta också) tar för givet att morgondagen ska komma och vi med den? Tänk så hastigt egentligen livet kan förändras, vi är inte ens garanterade nästa andetag som världens bästa Mor i busken brukar säga.

Och ibland stressar vi iväg och har tusen saker som vi ska göra/uppleva. Jag själv hamnar där ibland, där saker bara rusar fram. Och det är så lätt att gå miste om ett dyrbart samtal… eller en värdefull tystnad…

Idag ska jag gå ner till gymmet igen. Det känns så mycket bättre att gå ner än att alltid ta  bilen. Det kommer komma en vinter med isgator som kommer tvinga mig till att använda bilen ner. Men nu är det ren asfalt och det ösregnar inte ens – så det blir en toppenuppvärmning idag igen! Tänkte jag ska köra rygg-biceps och cardio idag.

Jag fick ett jättebra tips på mellanmål av Ylva som arbetar på gymmet igår. Det kanske kommer ett inlägg om det, you never know :-)

Ha en underbar tisdag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>