Hårlöfte

On March 4, 2010, in Skönhet&Hälsa, by Supermadde

Jag var ju och klippte mig hos Ohlssons Frisörer för några veckor sen. I och med att mitt hår var i ett sånt dåligt skick när jag kom dit så lovade jag mig själv att efter den dagen ta hand om mitt hår mycket bättre. Jag har ju problemet att jag tappar väldigt mycket hår. Jag vet inte om det beror på att jag försöker att borsta håret så lite som möjligt (har hört att borstar sliter så mycket) och att jag sedan försöker tvätta det ca 2 gånger i veckan.

Nu har jag iallafall köpt hem sånna här Silica tabletter som jag tar 2tbl morgon och kväll. Frisören sa att det kan ta någon/några månader tills man ser skillnad, så det är bara att knapra på :) Sen har jag köpt TREsemmés schampoo och balsam och har en kräm som jag ska ha i håret när det är handdukstorkat. Jag måste föna håret för att krämen ska aktiveras och jag känner mig riktigt pysslig när jag gör det :) Hår och skor har alltid varit mina akilleshälar när det gäller “skönhet”.. sånt som jag lägger väldigt lite pengar på.

Men nu ska jag verkligen kämpa för att se vart detta kan leda. Och jag har lovat mig själv att jag ska klippa mig om ca 3 månader, inte vänta i 9-10 månader.. hihi.. Keep going strong!

Dessa hårprodukter drömmer jag för tillfället om:

www.obhnordica.se

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>