Fajitas

On May 29, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Hej på er!

Vi har varit in till stan idag och kollat runt lite. Jag hittade en fin och enkel baströja och ett jättefint armband i form av flera kedjor, riktigt snyggt! Den som säger att man kan få för mycket av det goda vet inte vad den pratar om :-)

Vi åt kyckling fajitas till middag idag och jag okynnesåt lite – så väldigt gott var det :-) Jag har varit så duktig i veckan och någon dag måste man få unna sig lite :-) Har totalt gått ner ca 4 kg och det känns helt fantastiskt!

Var ute och tömkörde Pocahontas på vägen, riktigt roligt. Vi gick förbi hästhagen med många hästar i som blev alldeles exalterade när vi gick förbi. Jag sa till Pontas att hon fick lov att sträcka lite på sig så de andra skulle se så snygg hon är :-)

Nehepp, hopp in i duschen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>