Madde sadist

On May 29, 2010, in Allmänt, by Supermadde

För er som följt min blogg ett tag vet ju att jag är känd för att vara lite sadistisk. Allt ifrån att elda upp vingarna på getingar, till att dra ur gadden med en pincett etc. Idag har jag startat ett litet sadist-projekt.

Chilli hade en fästing som satt på henne och som Anders tog bort. Jag brukar ju vilja elda upp dem men idag stängde jag in det lilla äcklet i enliten förslutningspåse. Syftet är kort och gott – låta den jäkeln självdö och se hur lång tid det tar :-)
Spännande eller hur? ;-)

Det finns nog en liten sadist i oss alla!

Nehepp, nu ska jag försöka Nanna. Senast kl sju avgår jag imorgon mot Börje för att vara speaker på en dressyrtävling. Stina ska också vara där och det ska bli jättekul att träffa henne :-)

Jag har fått en jättegod(dröm)karamell och jag längtar till framtiden :-)

 

0 Responses to Madde sadist

 1. Petter says:

  Hmmmm. Fästingen kan jag förstå men inte att plåga getingar. Jag är snäll mot alla kryp och djur även om jag inte gillar dom.
  Fiskmåsarna och duvorna som förpestar min tillvara försöker jag skrämma bort men kan hålla med om att jag ibland vill skjuta av dom. Det innebär dock en snabb död. Skulle aldrig drömma om skada dom och låta dom lida.

  Samma inställningar har jag till insekter. Slå ihjäl flugor, mygg och knott är en sak men att rycka vingarna av dom. Njaaaaaaaaa.

  Jag älskar ju att ta extrema närbilder på insekter och kryp så för mig är dom vänner.

  Alldeles för många människor tycks se våra insekter som skadedjur eller irritationsmoment när de är en del av vårt kretslopp. Självklar finns det en hel del av dom men att ha ihjäl djur just för att de råkar befinna sig där man själv befinner sig är fel.

  Fast man kan ju diskutera syftet med fästingens syfte på jorden. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>