Måndagstrött

On May 31, 2010, in Allmänt, by Supermadde

När jag kom hem efter jobbet idag tog Anders och jag en promenad med Cira. Höjdpunkten var lerdiket som hon sprang i på hemvägen :-)

Jag tittade på en dokumentär ikväll på fyran som handlade om en tjej som fått frätande syra kastat på sitt ansikte. Hon arbetade tydligen som modell förut och var fantastiskt söt, träffade fel kille som inte kunde ta när hon inte ville vara ihop med honom längre, våldtar henne brutalt och efter det lejer han någon som kastar frätande syra i hennes ansikte och märker henne för resten av livet.

Jag kan i min vildaste fantasi inte förstå hur man kan vara så sjuk i huvudet att man gör något sådant???? Såååå himla fruktansvärt… Usch usch usch! Någon mer som såg den?

Idag känner jag mig jättetrött, kommer nog somna som en avlöning :-) Imorgon är det jobb igen och på onsdag ska vi åka till semindtationen med Marmeta och kolla om insemineringen tagit sig – spännande!

Nighty night people :-)

 

0 Responses to Måndagstrött

 1. shiki says:

  Halloj !

  Såg dokumentären och visst är det fruktanvsärt med alla dessa “sjuk” människor.
  Dessvärre är ju dessa människor som tillhör gruppen psykopater ibland svåra att “upptäcka” då dom är så in i vassen manipulativa och duperande att man lätt luras av deras supertrevliga sätt. Sen upptäcker man tyvärr för sent då man kanske råkat riktigt illa ut som Katie i dokumentären.

  Hoppas allt ät bra med dig /er och att ni fortfarande stormtrivs i ert nya hus.’¨’

  Kram
  Shiki

  • admin says:

   Hej Shiki

   Ja det är verkligen fruktansvärt!

   Vi stormtrivs verkligen i det nya huset och på gården, det var verkligen en mening med det :-)

   Jag hoppas att allt är bra med dig också!

   Hälsningar Madde

 2. Petter says:

  Tyvärr inte helt ovanligt i länder som Iran, Pakistan och Afghanistan. Finns tydligen någon slags sjuk tanke att “passar det inte med mig ska ingen annan heller få en chans”.
  Nu såg jag inte dokumentären och vet inte var detta inträffade, vad det var för människor eller bakgrunden till dådet.

  Om dessa människor är psykopater eller inte vet jag inte men ute i stora världen finns det stora problem med denna typ av bristande respekt för kvinnor och deras rättigheter.

  Det är ganska märkligt att kastande av syra sker i en del muslimska länder med bokstavstrogna muslimer, (ex. talibaner) medan det uttryckligen står i koranen att mannen ska sörja för kvinnans välbefinnande. Knasigt hur man kan tolka en skrift så olika samt att det mänskliga beteendet är så vidrigt att vissa människor kan utföra dessa dåd.

  Ibland skäms man för att vara man. :-(

  • admin says:

   Det var väldigt tänkvärda ord du kom med där Petter och tyvärr är det väldigt sant, sorgligt nog.

   Jag vet inte varför det där “passar det inte med mig ska ingen annan heller få en chans” existerar i deras tankesätt. Att på något sätt (i Katies fall) stämpla henne för resten av livet som hans egen egendom. Ja det är så sjukt att det inte går att begripa…
   Jag kan förstå att man som man ibland skäms för att vara det och det är så synd att en relativt liten grupp ska påverka alla schyssta.

 3. Åhhh vilken mysig vovvis :o ) Härligt foto! Såg inte dokumentären – låter ju helt sjukt! Tyvärr är inte den siste idioten född…

  • admin says:

   Tack så mycket, hon är väldigt fin tycker jag också :-)
   Nej så är det nog tyvärr, att den siste idioten inte är född…

   Hoppas allt är bra med dig och dina killar :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>