Power of willness!

On August 16, 2011, in Träning och hälsa, by Supermadde

Hej på er!

Jag var helt färdig igår kväll så jag tog en time out från bloggen. Tänk hörrni, vad fantastiskt det är med viljan ändå. Det sägs ju att den kan försättta berg och så är det nog verkligen. Om vi bara vill…

Jag kände mig ju väldigt trött igår under dagen men viljan att åka ner till gymmet var större. Och som alltid, när jag väl kommer dit så är de trötta känslorna som bortblåsta. Och jag undrar om det inte beror på att gymmet är fullt av inspirerande människor. Människor som aldrig ger upp. De som vill någonstans. De som tar hand om sig själva (inte bara fysisk träning) och bara kämpar på. Det är så underbart att se!

Jag hade faktiskt ett av de bästa passen någonsin med mig själv!

- 5 min uppvärmning på cykel
- Knäböj, bröstpress, bicepscurl med TRX
- Atomic Pushups, 12 och 10
- Bicepscurls på 7 kg (första gången)
- Hög rodd
- Chins
- Låg rygg
- Tabata i magmaskinen

… och sist men inte minst. 60 minuter på träningscykeln. Det känns så skönt att kunna cykla även om det är på en motionscykel. De som känner mig vet att jag inte är känd för att komma ihåg att jag bara har ett ben, framförallt när jag ska stanna. Hehe. Men men, det ska jag träna på i framtiden. Vill ju kunna cykla omkring i underbara Heidelberg!

- 50 min på level 5
- 10 min på level 6 och det kändes såååå bra!!

Träningspass som dessa får mig verkligen att inse hur mycket vår vilja i huvudet påverkar oss, och även ovilja förstås. Tänk om jag hade lyssnat på tröttheten i kroppen, då hade jag varit utan detta träningspass?

Power of willness, ajamen!!

 

4 Responses to Power of willness!

 1. Christoph says:

  Being proud of you…..as usual!

  Have a wonderful day!

 2. Catarina says:

  Tabata, låter som nåt man kan äta, lite exotiskt :)

  Du är duktig som kommer iväg på träningen, själv fastnar jag i trötträsket. Blir inspirerad att ändra “väg” när jag läser det du skriver. kram

  • Supermadde says:

   Hihihi… ja om inte annat kan man spy upp honom efter intervallerna är färdiga… hahahaha…

   TACK min fina, vad go du är. Jag hoppas att jag kan inspirera dig lite. Om inte annat kommer du få världens största kram nästa gång vi ses!!

   KRAM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>