Def Leppard – Pour some sugar on me

On August 16, 2011, in Musik, by Supermadde

 

2 Responses to Def Leppard – Pour some sugar on me

 1. Petter says:

  En höjdarlåt. Def leppard är kanske inte så tunga som jag vill musik ska vara men jag har så många goa minnen kopplade till dem. Det faktum att jag snöat in på 80-tals hårdrock hjälper nog till. Gammal som man är så växte jag ju upp under denna tid och j-vlar vad mycket skön hårdrock det fanns.
  Idag gillar jag annan tung musik men 80-talet lever kvar i mitt minne och jag kommer att tjata hål i huvudet på personalen på mitt framtida äldreboende om hur bra det var när jag var ung. Hahahaha…. :D

  Kul att du gillar rock och inte bara det moderna “dunka-dunka” som jag tycker tappat all själ och mest framförs av mesiga “idolvinnare” med mera.

  Rock on Madde \m/

  • Supermadde says:

   Jag hörde den på gymmet faktiskt och tycker den är riktigt bra! Den kom riktigt lägligt när jag som mest behövde lite rock att gymma till :-)

   Nej… jag är en extrem allätare när det gäller musik. Jag älskar allt som är bra ;-)

   Ha en trevlig onsdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>