Ibland slår det mig…

On October 11, 2011, in Allmänt, Mina tankar, by Supermadde

… hur mycket ni egentligen får ta del utav mig. Min person. Mitt liv. Mina drömmar. Mina känslor.

Även om jag inte vill ha en PRIVAT blogg, så är den ändock väldigt personlig. Det är iallafall min förhoppning! Jag vill ha en glädjefylld blogg, positiv anda även om livet ibland bjuder på mörkare svackor och jag önskar även att den ska vara inspirerande. Jag har ju bloggat sedan sommaren 2007, även om vi bara kan blicka tillbaka till 2010 i denna blogg. Men det är helt otroligt vad länge jag har funnits där ute i “etern”. Och ni har fått dela så mycket med mig! Framförallt när jag vet att det är många av er som faktiskt har följt mig genom åren. Det betyder verkligen mycket för mig.

För mig är det lätt att glömma när jag träffar er, att ni vet så mycket om mig – utan att jag fysiskt har berättat det för er. Och detta är nog den största charmen med att blogga – att jag kan dela med mig utav mig till er – förbehållslöst. Om stort. Om smått. Om glädje. Om sorg. Om hopp. Om förtvivlan. Att alltid blicka mot morgondagen.

Ibland skulle jag vilja sitta på ett moln och blicka ner på er alla som är inne och hälsar på här. Vilka ni är. Vad ni tänker när ni läser mina inlägg. Vad som berör er. Varför ni vill komma tillbaka hit. Vart ni befinner er i erat liv. Vad som gör er ledsna. Vad som gör er glada…

20111011-225059.jpg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>