1 timme kvar…

On June 29, 2010, in Allmänt, Ampislivet, by Supermadde

… tills semestern börjar!!! :-)

Jag har varit till OT-center och hämtat mitt ben, skönt! Senare ikväll ska jag bege mig ut på en EFTERLÄNGTAD ppw. Nu är det flera dagar sen jag kunde ut och gå och det känns verkligen i kroppen. När jag väl har vant mig vid detta, då vill jag kunna göra det hela tiden. I den mån kroppen orkar förstås :-)

Lasse hade fixat en ny avgjutning av hylsan och sen även korrigerat framåtkastningen litegrann. Jag har känt att den varit lite “stum”, framförallt när jag velat gå fortare så har den inte riktigt hängt med. Och sen vred han även ut foten litegrann då den pekade inåt. Naturligtvis kom ett litet missljud efter det och Lasse tror att det kan vara pumpen. Jag kunde ha låtit honom fixat det idag, men det skulle ha tagit flera timmar. Det hade vi varken tid för eller ork med. Och jag känner lite såhär, så länge benet funkar så skiter jag i missljuden. Visst, det låter litegrann, men det där benet har jag mest bara hemma på gården och när jag går på mina promenader. Hästarna tar mig för den jag är och alla andra djur, så resten struntar jag i :-)

Efter semestern ska vi ju ändå prova på en ny hylsmodell, så det är ingen större idé att bråka för mycket med denna. Det viktiga är att hylsan är mindre så jag inte tappar den hela tiden och sen att framåtkastningen är lenare och det är den nu =) Toppen!

Nu har Anders köpt hem en pool till oss som ska innehålla 16 000 liter vatten. Tjoohoo! Känns som att allting kommer att flyta i sommar, hehe. Om inte annat tror jag att det blir toppen att kunna bada på “hemmaplan”. Passa på att göra lite mjukgörande övningar mm ifrån vattnet, great!

Bild kommer ikväll (om vi lyckas få ihop den)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>