En ny vecka, en ny dag – nya möjligheter

On March 15, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Godmorgon!

Vilket underbart väder det är ute idag igen, det känns så skönt att solen vill visa sig igen och mota bort de där rackarns snömolnen. Mer sånt åt folket :)

Jag jobbar tisdag och onsdag denna vecka. Imorgon ska jag ha ett möte med en kollega och ta tag i min aktivitetsersättning och på onsdag ska jag in till OT-center och börja med kosmetik till min protes. Det känns jätteskönt att få en vad snart igen, känns lite tomt med bara ett rör :)

Denna dag ska bli lugn och underbar. Blomman och Alice ska komma förbi en sväng efter lunch och hälsa på innan Blomman ska åka och besikta en bil. Sen får jag se om jag kan få till lite packning här hemma, om inte annat vika ihop all tvätt sen igår :)   Igår var vi jätteduktiga, tog ner alla banankartonger från vinden och kastade en hel del. VARFÖR samlar man på sig så mycket som man egentligen inte har användning av eller ens är medveten om att man har? “Det kan vara bra någon gång…” – är inte det ett klassiskt uttryck?

Jag väljer att se det såhär… ju mer man slänger, desto mer utrymme finns för mer shopping :D Hehehehehe….

Trevlig måndag!

 

One Response to En ny vecka, en ny dag – nya möjligheter

  1. admin says:

    Shopoholic? Vem? Jag??? ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>