Jeanslycka

On August 20, 2010, in Allmänt, by Supermadde

I veckan damp det ner i brevlådan en rabattkupong på H&M på 150 kr. Detta gjorde mig glad då jag har velat köpa nya, ljusa jeans jättelänge. Men av någon underlig anledning blir jag alltid “snål” när deras jeans kostar 399kr. Det är egentligen inte dyrt och jag vet egentligen inte varför jag blir snål, men så är det iallafall. Men nu skulle de ju kosta bara 249kr och då var saken biff :-)

Innan jag åkte in till stan igår hade jag gjort iordning en lista (ja, ni hörde rätt) på de affärer jag skulle besöka och framförallt vad jag skulle titta på inne i respektive affär. Jag har annars en förmåga att titta på allt möjligt och så förköper jag mig istället.. Haha.. duktigt va? Och det bästa av allt: jag glömde inte listan!!!

Jag hittade ett par jättefina jeans på H&M, den första och enda modellen jag testade. Jag tog första paret i den storlek jag trodde att jag hade, men innan det var slut hade jag fått gått ner två storlekar. Vilken underbar känsla det var!!! Hon som vaktade provhytterna sa att jeans ska man knappt få på sig första gångerna, för då kommer de bli som bäst framöver. Och de här satt som en smäck (och ja, jag fick hålla in magen lite för att kunna knäppa knappen) :-)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>