Underbar helg

On September 4, 2011, in Allmänt, Mina tankar, by Supermadde

Denna dag är ingen vanlig dag, denna dag är mitt hjärtas födelsedag!!

Vi började dagen med att äta en stor frukost tillsammans, Christophs underbara föräldrar, syster, kusin med fru och son. Sen blev det vidare till ett zoo som ligger här i Heidelberg där vi har promenerat runt hela dagen. Jag och Porschen har varit tillsammans hela dagen och det har gått jättebra. Ibland blir jag ärligt talat lite förvånad hur bra det kan gå en del dagar. Medan en del dagar bara gör ont, skaver och är plågsamt…

Nu är vi hemma igen i Christophs lägenhet. Njuter av lugnet. Njuter av tystnaden. Njuter av allt fantastiskt som har hänt denna helg. Att Mibben och Gisen fick träffa Christophs föräldrar, vilket var en helt underbar kväll på alla dess tänkbara sätt. Vi fick kvalitetstid ensamma med Mibben och Gisen, en härlig dag på Porschemuséet i Stuttgart, kvalitetstid ensamma med Christophs föräldrar som vi spenderade i Mannheim under dagen och sedan middag på kvällen. Och sen en fantastisk dag idag på Christophs födelsedag.

Livet är verkligen fantastiskt mina vänner. Och det är helt otroligt hur en del drömmar kan gå i uppfyllelse. En del drömmar som fanns så langt där inne, sånna du inte ens trodde fanns längre.

Ja… jag är tacksam. Fantastiskt tacksam. Och lycklig.

Jag är hemma.

Nu ska vi njuta av de resterande timmarna av Christophs födelsedag :-)

20110904-204933.jpg