För en tid sen…

On September 22, 2011, in Allmänt, by Supermadde

… så lovade jag ju att kolla upp om jag kunde få in Duracellens fina blogginlägg om mig. Jag kommer nog bara att kunna bifoga länken, så här kommer den :-) TACK finaste Duracellen återigen för dina värmande ord.

http://theduracelljourney.blogspot.com/2011/08/jag-har-bestamt-mig.html

 

En underbar torsdag!

On September 22, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Åh vilken härlig dag jag har haft, från början till slut :-)

Det var jätteskönt att få lite kvalitetstid med Tomas idag på morgonen. Vi hann ta en kopp kaffe och jag knyckte två ägg på vandrarhemmet som han bodde på, innan vi begav oss till Aktiv Ortopedteknik. Det var jätteintressant att vara med idag och se hur de gör testhylsorna och främst var det intressant att se hur viktig funktion Tomas verkligen hade. Han var ju den som verkligen kunde säga om det de gjorde var bra eller inte.

Efter detta blev det inköp av skrivblock inne i stan och sedan hem till mitt älskade farmorgull. Jag har ju inte träffat henne sen i söndags när jag och Christoph var där, så det var jätteskönt att få krama om henne igen. Vi hade tagit ett kort på oss tre tillsammans som vi framkallade och satte in i en ram och gav till henne. Hon som ALDRIG vill ha presenter blev rörd till tårar och jätteglad. Och idag visade hon att vi var uppsatta i hyllan på främsta parkett. Min älskade lilla farmor. Du är bara bäst!

Och idag var ju inte vilken dag som helst. Idag var det premiär för min tyskakurs på Folkuniversitetet tillsammans med Maria :-) Jag har verkligen längtat efter detta och nu är den äntligen igång! 12 härliga lektioner har vi framför oss och jag tror att detta kan bli riktigt bra och framförallt – riktigt kul! Och hem har jag kommit med en läxa i handen och det känns underbart!!

Nu väntar jag bara på att min fina kontrollant ska komma hem för ett intensivt lektionsförhör :-)

20110922-222313.jpg

 

Lieber deutsch!

On September 22, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Nu kör vi!!!

20110922-183224.jpg

 

I verkstaden

On September 22, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Är inne i Uppsala och tittar på när Tomas får agera försökskanin. Igår gjorde de gipsavgjutningar på honom och idag är målet att de ska hitta minst en hylsa som ska funka att gå på för honom.

20110922-112958.jpg

 

Mot dagis!

On September 22, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Idag börjar dagen med det stora uppdraget att skjutsa Mor i buskens lilla Charlie till hans dagis, då hon ska iväg på flygande fot :-)

20110922-084219.jpg

 

Dreams come true

On September 22, 2011, in Allmänt, by Supermadde

It’s so amazing how dreams actually can come true. If you are villing to see them, work to reach them. It is all within you…

But sometimes dreams are locked in, inside you. They are resting there so long so you forget about them.

And one day you wake up, realizing that the dream came true – without you working for it or remembered it. And that must be the surprise from Mr Life. To actually give it to you – in right time…

And it’s the best you ever had…!

20110922-003910.jpg