Underbar kväll

On March 17, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Hej hopp!

Jag har haft en supermysig kväll hemma hos familjen. Vi har ätit gott, pratat mycket och skrattat mycket – precis som det ska vara :) Vi kollade även på Fuskbyggarna, tyckte det var sådär ikväll. Någon som såg det?

Just nu har jag huvudvärk och anar en uns av sveda i halsen, hoppas det är borta tills imorgon. Skönt att jag har arbetat färdigt för denna vecka (om vi bortser imorgon kväll), så jag kan vila upp mig om det är någon bacill som försöker ta sig fram i immunförsvaret. Bort med er! :)

Nej ni kära läsare.. nu önskar jag eder godnatt!

 

Hemgång

On March 17, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Sådär, nu slutar jag alldeles strax och känner mig ganska mör och trött i kroppen. Det är tur att solen är framme om dagarna nu så batterierna kan laddas igen :) Allting blir ju så mycket lättare när det är vackert väder ute, hur kan man vara sur eller nere då?

Det känns konstigt att inte ha med mig Cira på jobbet idag. Det är som en del av mig fattas. Min finaste lilla tjej.

Imorgon kväll ska jag åka hem till Veronica och sminka henne, hennes syster Anki och en kompis till Anki. Anki och jag gick på samma gymnasium förut och Veronica och hennes man har husvagn på samma ställe som vi hade. Tänk vad världen är liten :) Anki ska gå och gänga sig i maj med sin fästman och då ska jag sminka dem till bröllopet. Underbart roligt och en ära att bli tillfrågad!

Någon gång i mitt liv ska jag bli make up artist, den saken är klar. Smink är en alldeles för stor passion i mitt liv för att jag ska kunna låta det passera en möjlighet att faktiskt arbeta med också :)

Ha en underbar kväll kära läsare, det ska jag ha!

 
 

Blandat

On March 17, 2010, in Allmänt, by Supermadde

Godmorgon

Varje dag när jag åker till jobbet åker jag ju förbi Arlanda. Och i nio fall av tio så är det ett plan som oftast precis har lyft och är på väg någonstans. Jag drömmer mig gärna bort och undrar vart de ska åka någonstans, tänk om det är något underbart varmt ställe (framförallt med vårat väder just nu) och hur lyckliga alla måste vara som sitter inne i planet, förväntansfulla över sin kommande resa. Underbart!

Igår när jag kom hem blev jag genast utbjuden på restaurang av min kära sambo. Så in till stan igen for vi och åt god mat och myste tillsammans. Härligt! Det är inte varje tisdag man blir utbjuden av sin kära, vilken lyx :)

Efter jobbet idag ska jag åka hem till mina stjärnor. Vi har inte setts sen vi firade Vilda Hildas födelsedag, så det ska bli jättekul!

Ha en fin dag