Myskväll

On August 19, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Ikväll har vi firat Gubben i stubben som blir 60 år i slutet av augusti. Det går inte att tro för allt i världen att han blir en dag över 50. 60 år känns inte alls som en siffra som stämmer på honom :-)

Imorgon åker Gisen och Mibben på bilsemester söderut med Guldgossen. Helt ensamma. Och det är de såååå värda! Att bara få vara med varandra och ha roligt tillsammans. Sen kommer det bli en underbar sammanstrålning med dem i Heidelberg, då vi kommer att vara där samtidigt. Det ser jag verkligen fram emot!!!

Annars har detta varit en av de tröttaste fredagarna i mannaminne. Jag har gjort många knop idag, men skönt att ha såna dagar också. Nästa vecka blir intensiv så det gäller att ladda batterierna. Däremot ska jag försöka ta mig till gymmet imorgon och ev hinna med att krama om Lena. Sen blir det farmor på eftermiddagen och bio med Elvira på kvällen. Härlig lördag med andra ord :-)

Nej… nu ska jag fortsätta njuta av kvällen tillsammans med familjen. Bjuder på en bild på världens bästa Mor i Busken och Gubben i Stubben :-)

20110819-223930.jpg

 

En underbar kväll väntar…

On August 19, 2011, in Allmänt, by Supermadde

… med världens bästa familj!!!

20110819-173936.jpg