Bon Jovi – Bed of roses

On October 4, 2011, in Allmänt, by Supermadde

 

Framme hos mitt hjärta!

On October 4, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Åhhhh vad underbart, nu är jag framme hos min finaste Christoph!
Nu ska vi njuta av vår första kväll tillsammans, återkommer mer imorgon :-)
Ha en fantastisk kväll!

Pure love

 

På planet

On October 4, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Nu är klockan 19.15 och förhoppningsvis har planet lyft i tid. Jag vill komma fram fort!!! Jag är väldigt glad över att det tar knappa två timmar att flyga till Frankfurt. Upp i luften och sen ner igen, alldeles lagom :-)

 

Packar!

On October 4, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Just nu är jag glad. Riktigt riktigt glad! Jag håller på och packar min väska inför avfärd till Tyskland ikväll. Det känns såååå himla gott i själen! Musik i rummet, kärlek i hjärtat och glad i sinnet, kan det bli bättre?
Ja… förstås ikväll klockan 21.15 när jag landar i Tyskland och får träffa min andra hälft, då är det superbra :-)

Åh vad jag hatar att vänta, det är verkligen min sämsta egenskap. Och nyfiken i en strut är jag också. Har alltid varit och kommer alltid att vara. Jag vet att Christoph har hemlisar på G och det gör mig sååå ruggigt nyfiken! :-) Nåväl, jag har mina hemlisar jag också :-) Det är ju trots allt VÅR DAG idag!

Nehepp, packa vidare nu innan det är dags för duschen. Ikväll skjutsar världens bästa Mor i busken mig till Arlanda. Det blir skönt att få ge henne en stor kram innan jag går och checkar in :-)

20111004-142931.jpg

 

Och hur gick det imorse…?

On October 4, 2011, in Allmänt, Ampislivet, by Supermadde

Ett enkelt svar; det gick inte alls!

07.30 imorse ringde de från Gåskolan och sa att läkaren ville ställa in dagens möte med mig. Hon kände sig inte tillräckligt kompetent i detta område för att ta ett beslut om en så pass stor summa pengar. Självklart tillstötte en viss irritation hos undertecknad, kunde de inte ha sagt det tidigare? Jag bokade denna tid för två veckor sedan… suck! Men men… jag hade kanske blivit ännu mer irriterad om jag väl vid mötet får höra att hon inte är tillräckligt kompetent.

Nåväl… vi får helt enkelt vänta och se tills nästa tisdag då jag ska få en ny läkartid. Struligt. Men varför blir jag inte förvånad…

 

Mitt hjärtegull

On October 4, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Jag har varit på en snabbfika hemma hos farmor, så jag fick krama om henne innan jag åker ikväll :-)

Vi har haft superroligt!

Nu ska jag skjutsa henne till Britta innan jag åker hem och packar :-)

20111004-122027.jpg

 

Oj, oj, oj, elefanter!

On October 4, 2011, in Mot Alla Odds 2011, by Supermadde

Här ska ni få se en liten teaser till programmet Mot Alla Odds och en inblick i vad jag gjorde i maj månad. Jag tycker själv att det är otroligt rörande, även efter att jag har sett denna ca 50 gånger redan :-) Minnen, lukter, känslor och allting annat kommer tillbaka på ett helt annat sätt, än bara när jag tänker tillbaka.

For my english readers: Here comes the teaser of the TV-show Mot Alla Odds that I participated in. This will give you a small hint of the exciting mondays we have in front of us, starting 7th of november, SVT1, 20.00 – 21.00. Av någon konstig anledning gick det inte att lägga in klippet direkt, så ni får länken istället :-)

 http://svtplay.se/v/2505880/mot_alla_odds_-_teaser

Enjoy! :-)

 

 

Håll tummarna…

On October 4, 2011, in Allmänt, Ampislivet, by Supermadde

Just nu befinner jag mig inne på läkarsamtalet för att diskutera min rättighet till att få ett microprocesstyrt knä. Åhh vad jag hoppas att jag har goda nyheter till er när jag kommer ut därifrån!

Till er som håller era tummar: TACK!

 

Waow!

On October 4, 2011, in Allmänt, by Supermadde

Fy rackarns vad roligt!!!

 

Igår nådde supermadde.se

 

över 400 besökare!!

 

WAOW!